torsdag den 14. juli 2022

Temer - inspiration til alle kvinder

Temaer og inspiration fra Lili-Marleen


Det startede som en lille joke mellem to kollegaer, så ville alle være med på vognen.....


Vores skønne Miss Pinkie og Miss Monroe er tætte kollegaer og legede lidt med at tage ens kjoler på - det skal siges, at de er vidt forskellige både i udtryk og størrelse. Men det er jo det vi kan hos Lili-Marleen - vi fagner de fleste størrelser og forskelligheder på smukkeste vis. Det er en af vores store temaer og inspiration, som vi arbejder hen imod hver dag hos os i Lili-Marleen.



Så ville vi andre også være med... de skulle jo ikke have alt det sjove for sig selv - og hurtigt blev det en intern leg, at vi skulle klæde os i "temaer" - det kan være en farve, en stemning, et dyr eller alt muligt andet. Vi hygger os med at finde på sjove og anderledes ideer, som kan udfordre os og sørge for den gode stemning på arbejdet.

Nu har vi besluttet at invitere vores kunder og Facebook venner - måske også dig med på legen, og vil dele vores leg med jer - i håb om, at vi sammen kan inspirere hinanden til at stråle og måske komme lidt væk fra de kedelige gevanter.


Denne lille blog vil følge vores bestræbelser - og her vil vi dele vores tanker og uddybe vores passion for kvindelighed, farver og fremelske vores stil. 


Denne sommeruge 28 i 2022 har vi Marilyn Monroe uge - og vores egen Miss Monroe har sat rammen for uges, som ser således ud.

Denne uges tema: Marilyn Monroe uge
Mandag. Wiggle dag rød....❤️

Tirsdag. Diamond day.💍

Onsdag. USA Day 🇺🇲

Torsdag. Stjernedag✨

Fredag. Classic sort og perler 🖤🤍











Lørdag. Røde læber, lange handsker og diadem...💋

De første dage er desværre ikke blevet foreviget - men her torsdag, hvor vi søsatte vores nye projekt, fik vi taget masser dejlige billeder

Torsdag: Stjernedag - her ser du torsdagsholdet:





Den smukke Miss Tiger Lily springer ud i stjernedag med sølv:
Hun har valgt:

⭐️En sød sølvkjole (en gammel sag) -

⭐️Et elastikbælte i sølv: https://lili-marleen.dk/.../https-lili-marleen-dk-shop...

⭐️Stjerneøreringe



Miss Monroe elsker stjerner og guld - hun har foldet stjernedagen således ud: - hun er vores plus stjerne og bruger 2xl i dagens sæt.
⭐️ En skøn kjole med stjerner: https://lili-marleen.dk/.../https-lili-marleen-dk-shop... Str. 2XL


Dagens sidste stjernesæt står Miss Brainy for - efter et stort vægttab på 65 kg er noget til mormor armene meget vigtigt for hende - hun bruger str. XS/S
⭐️ Paloma cardigan i sort (Fås i mange farver) - men er udsolgt i sort: https://lili-marleen.dk/shop/external/clerk/search.asp...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar