fredag den 16. august 2019

Skønne lange festkjoler til kvinder i str. 36 - 58Gallakjoler til kvinder i alle størrelser


Ida har en str. 52 på billedet - og er i øvrigt en smuk plus kvinde på 60 år. 

I alt for mange år har det været umuligt at finde en flot festkjole til plus kvinderne, som også er til at betale. Som plus kvinde har vi måtte nøjes med sorte ligeudkjoler - eller skræddersyet kjoler til en million. 


Det har vi hos Lili-Marleen valgt at gøre op med, det står vores hjerte meget nær, at kunne tilbyde smukke kjoler, festkjoler, gallekjoler til alle kvinder; - vores gallakjoler fås fra størrelse 36 til 58 - vi lægger vægt på 3 vigtige ting. 


1. Alle kjoler koster det samme uanset størrelse - hvorfor skal det koste mere, hvis du skal have kjolen over størrelse 46. Hvis der er noget, der kan få os op i det røde felt er det sådan noget. Nej, tak -  samme kjole - samme pris uanset størrelse. 


2. Vi nægter at gemme os i sorte uformelige sække, bare fordi vi er plus kvinder - vi vil have skønne farver, dejligt tilbehør og kjoler, som klæder vores figur. 


3. Vi vil vise rigtige kvinder i vores kjoler i alle aldre - vi hylder alle kvinder, uanset størrelse, form og alder. Vores mission er netop at alle skal kunne føle sig smukke og feminine.


Den lange fest/galle kjole som vi gerne vil slå et slag for her, hedder Cornelia og fås i mange skønne farver - den er velegnet til både slanke og plus kvinder. 

Den er enkel med et silkebånd under brystet. Den er så fin på til kvinder i alle aldre og størrelser. 

Man kan med fordel sætte en broche på kjolen og derved få lidt mere pynt på. 


En sød betager, festtaske - måske et par handsker, så er du klar til at finde din indre diva frem og gå til fest. 


Kjolen koster 699,95 kr. - se den her:


 
 Cornelia - mellemblå: https://lili-marleen.dk/shop/https-lili-marleen-dk-shop-lang-gallakjole-cornelia-3917p-html-3917p.html

Cornelia, vinrød: https://lili-marleen.dk/shop/https-lili-marleen-dk-shop-lang-gallakjole-cornelia-3918p-html-3918p.html
 Cornelia, hvid: https://lili-marleen.dk/shop/https-lili-marleen-dk-shop-lang-gallakjole-cornelia-4005p-html-4005p.html

 Cornelia, lyserød: https://lili-marleen.dk/shop/https-lili-marleen-dk-shop-lang-gallakjole-cornelia-3825p-html-3825p.html
 Cornelia, støvblå: https://lili-marleen.dk/shop/https-lili-marleen-dk-shop-lang-gallakjole-cornelia-4008p-html-4008p.html
Skønne kjoler til alle kvinder - fordi Lili-Marleen hylder helt almindelige kvinders skønhed med festkjoler til kvinder i alle størrelser tirsdag den 30. juli 2019


    Elastik bælter - et must i din garderobe 

Det er ingen hemmelighed, VI ELSKER TILBEHØR - hos os. Det er både mormor Ida på 60 år - mig selv på 36 år (str. 36/38) - min dejlige søster, Anette (str. 50) og selv lille Lillie på 3 år elsker tilbehør.

Vi elsker at føle os feminine - og pynte os - og vi elsker at bidrage til, at andre kvinder tør udfordres både med kjoler og med tilbehør, så de også føler sig smukke uanset alder og størrelse.

Et af de ting, som vi virkelig er glade for er elastikbælter i alle mulige materialer og former - jeg har lavet denne lille video i dag for at vise et nyt elastikbælte, som jeg virkelig er begejstret for.

Du kan se videoen via dette link:Det er et sort elastik bælte med en guld sløjfe - det er nemt at lukke og åbne med små hægter - som er så fint.

Det eneste som virkelig ærgrer mig er, at det kun fås i onesize (str. 36 - 46) - men så fint er det alligevel, at jeg var nød til at vise det frem til jer.

onsdag den 17. oktober 2018

Sød julekjole til piger

Leder du efter årets julekjole til din pige, så skulle du tage og kigge forbi www.Lili-Marleen.dk. Vi har et stort udvalg af børnejulekjoler til meget rimelige priser.

Kjolen du ser på her hedder Little Dasher, rød. Det er en sød julekjole i rød med blonde overdel og julemænd på kjolen. Kjolen fås i str. (3)4 år til 10 (11) år.
https://lili-marleen.dk/shop/https---...

Vi elsker søde kjoler hos Lili-Marleen

søndag den 7. januar 2018

"Sophia" sort gallakjole fra www.Lili-Marleen.dk

Leder du efter en festkjole/gallakjole - skulle du tage og besøge Lili-Marleen. Vi har et stort udvalg af gallakjoler og gallekjoler plus size til meget rimelige priser.

Kjolen Sophia, du ser her er en sort drøm med gul og flere lag, den har elastik i ryggen, så den sætter sig efter din krop.
https://lili-marleen.dk/shop/sophia-5...

Pris: 675 kr.

Vores model har også vores søde blonde bolero på, som fås i mange farver..
https://lili-marleen.dk/shop/maria-bl...

Vores model har vores skønne hjertesko på, som fås i flere farver - skoen har en middelhøj hæl og har god komfort, så du kan have dem på hele aftenen.
https://lili-marleen.dk/shop/heartly-...

Besøg os hos Lili-Marleen og bliv klædt på den fra top til tå til den store aften.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

mandag den 9. oktober 2017


Lækkert hverdagstøj til feminine plus size kvinder str. 40 - 60


Leder du efter et lækkert look med kant, skal du bare besøge Lili-Marleen i Vemmelev. Sæt bestående af e skøn bluse med skulls i flere farver i str. 40 - 60


Irene bluse i flere farver - Tryk her; 


og et par skønne feminine leggings i plus size med sløv str. 40 - 60

Herietta Leggings i flere farver med sølv - Tryk her:

Fuldend sættet med et par smarte sko med en lille hæl, som du kan holde ud at have på i str. 36 - 42

Lillie sko med udskæringer str. 36 - 42 - Tryk her;Vi har et stort udvalg af lækkert og feminint plus size tøj hos Lili-Marleen i Vemmelev.
Like og del gerne vores video

Plus size hverdagstøjet finder du i Vemmelev og på vores website: www.Lili-Marleen.dk

tirsdag den 12. september 2017
Stort udvalg af lange fest/gallakjoler, gallakjoler plus size hos Lili-Marleen

Hos Lili-Marleen finder du lange festkjoler/gallakjoler til slender og gallakjoler/ lange festkjoler plus size for enhver smag. 

Lili-Marleen har et stort udvalg af mange farver, stoffer til en meget rimelig pris. Hvorfor give flere tusind kroner for en kjole, når man kan få en gallakjole hos Lili-Marleen til 650 kr. 

Men det er ikke kun prisen og det store udvalg, som har vores fokus. Vi synes, vores kjoler er så fantastiske, fordi mange af den har elastik i ryggen. Det gør, at kjolen sidder godt på dig og sætter sig efter din pasform. 


Kjolen her i chiffon fås i flere farver - denne er i cerise - tydeligt ses elastikstykket på ryggen, som sikrer den gode pasform (uanset din størrelse). 

I vores butikker i Roskilde og Vemmelev kan man prøve et udsnit af vores modeller - så bestiller vi kjolen hjem til dig og du har den i ugen efter. 

Prøv også en af vores blondeboleroer  eller bomuldsboleroer med perler - så du ikke får kolde skuldre i løbet af aftenen.  

Vi ses hos Lili-Marleen